Pirmoje vietoje – Londonas. Šiais metais Jungtinės Karalystės sostinė yra pasaulio sporto centras, jame vyks 2012 m. vasaros olimpinės žaidynės. Valgis ir mada – stipriosios šio miesto pusės.

Tiesa, reitingo sudarytojai neįvertino, kad prieš žaidynes Britanijos sostinėje pabrango viešbučiai. Kai kuriuose kainos tiek šoktelėjo, kad jų neįpirktų net daugiausiai uždirbantys Anglijos „Premier“ lygos komandų nariai ar dideles algas gaunantys vadovai.

Brangiausi butai prestižiniame Čelsio rajone ant Temzės kranto – name „ Angle“. 8-ių miegamųjų buto šeimininkas Olimpiados laikotarpiu už savaitę paprašė rekordinės sumos – 55 tūkst. svarų (234,8 tūkst. Lt), t. y. beveik 30 tūkst. svarų (128 tūkst. Lt) daugiau nei kitu laiku.

Mumbajuje (Indija), kuris reitinge užėmė antrą vietą, viskas kur kas pigiau. Trečioje vietoje – Rio de Žaneiras. Šis miestas greitai taps lankomiausiu pasaulio miestu – 2014 m. jame vyks Pasaulio futbolo čempionatas, o 2016 m. – vasaros olimpinės žaidynės. Ketvirtoje vietoje esantis Vašingtonas patiktų politika besidomintiems vyrams, o penktoje vietoje esantis Šanchajus žada dieną naktį trunkančias linksmybes.

Į miestų sąrašą Ho Ši Minas pateko už gerą maistą, Barselona – už paplūdimius ir futbolą. Ispanijos miestas Kartagina įtrauktas į reitingus už vakarėlius paplūdimiuose, apie kuriuos galima tik svajoti. Vankuveris – tiems, kas mėgsta žvejoti, čiuožinėti snieglente ir kokteilius. Arubos saloje – geriausi jėgos aitvarai.

Kopenhagoje – geriausi pasaulyje restoranai vyrams ir karščiausios merginos. Į reitingą pateko ir Stokholmas, kuris pavadintas antrąja Kopenhaga. Buenos Airės – miestas, kuris niekada nemiega.