Tarp „Maserati“ ir sportiniu automobiliu važiavusių asmenų vyko susišaudymas, po to „Maserati“ trenkėsi į taksi. Per šią avariją žuvo „Maserati“ vairuotojas, taksi vairuotojas ir taksi keleivis. Vienas „Maserati“ keleivis ir dar du žmonės buvo nuvežti į ligoninę.

Policija tebeieško sportinio automobilio, kuris paspruko, kol policija atvyko į įvykio vietą. Liudininkai teigia, kad tai buvo juodos spalvos „Range Rover Sport“ su dideliais juodais ratlankiais.

Šis incidentas įvyko maždaug 4 val. 30 min. vietos (14 val. 30 min. Lietuvos) laiku, Flamingo ir Las Vegaso bulvarų sankryžoje, teigė policijos seržantas Johnas Sheahanas.

Kai „Maserati“ susidūrė su taksi, tarp važiuojančių automobilių jau vyko susišaudymas, pažymėjo J. Sheahanas. Avarija įvyko pačioje Las Vegaso širdyje, netoli nuo garsiausių miesto viešbučių, įskaitant „Bellagio“ ir „Caesars Palace“. Miesto centre eismas visuomet gali būti intensyvus, CNN teigė Las Vegaso policijos atstovas Jose Hernandezas. Anot policijos, yra tikimybės, kad nukentėjo ir kiti žmonės.

Tai jau trečias kruvinas nusikaltimas, šį mėnesį sukrėtęs populiarią lošimų sostinę.

Vasario 6 dieną vienoje Las Vegaso automobilių stovėjimo aikštelėje šūviais buvo sužeisti du žmonės, o vasario 16-ąją viešbučio „Hotel Mandalay Bay“ lifte buvo durta į vieną turistą.