„Jis [Putinas] kalbėjo apie idėją, kad vienas iš žmonių iškėlė idėją apie Navalno mainus, su kuria jis galimai sutiko, ir iš karto atsakė tokią idėją pasiūliusiam asmeniui. Putinas nekalbėjo apie tai, kad derybos vyko šiuo klausimu“, – sakė Peskovas.

Naktį po prezidento rinkimų V. Putinas pirmą kartą pakomentavo pranešimus apie Navalno mainų rengimą, apie kuriuos anksčiau pranešė kalėjime žuvusio politiko bendražygiai. Tuo pat metu Rusijos prezidentas Navalną pirmą kartą pavadino pavarde.

„Likus kelioms dienoms iki Navalno mirties, kai kurie kolegos – ne administracijos darbuotojai, o kai kurie žmonės – man pasakė, kad yra mintis iškeisti A. Navalną į kai kuriuos Vakarų šalių kalėjimuose esančius asmenis“, – sakė V. Putinas, atsakydamas į amerikiečių žurnalisto klausimą.

„Galite manimi patikėti, negalite: su manimi kalbėjęs asmuo dar nebaigė sakinio, o aš pasakiau: sutinku“, – pridūrė Putinas ir patikslino, kad sutiko su mainais tik su viena sąlyga: jei Navalnas negrįš į Rusiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją