Remiantis preliminaria informacija, sraigtasparnis sudužo jūroje. Pranešama, kad dešimt žmonių sugebėjo išsigelbėti ir sėkmingai pasiekti krantą, rašo „News.ru.“ „Lifenews“ praneša, kad išsigelbėję žmonės iššoko iš krentančio lėktuvo ir plaukdami pasiekė salą. 

Rusijos pareigūnai patvirtino, kad išsigelbėjo septyni keleiviai ir trys įgulos nariai. Sraigtasparnis vyko privačiu užsakymu, į nelaimės vietą vyksta pareigūnai. Taip pat patvirtinta, kad straigtasparnis priklauso „Vostok“ oro bendrovei.

Teigiama, kad sraigtasparnis turėjo pasiekti Šantaro salas Ochotsko jūroje. Dėl nelaimės aplinkybių bus pradėtas tyrimas.

Remiantis pirmine informacija, kurią pateikė gelbėjimo tarnybos, lėktuvas galėjo sudužti, kai bandė nutūpti ant nusileidimo platformos.

Remiantis „Tass“ paskelbta informacija, sraigtasparniu skrido bendrovės „VTB-Lizingas“ darbuotojų grupė, tarp kurių buvo ir įmonės vadovas Andrejus Kanoplevas.

Socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbta katastrofos vieta.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1428)