„Dar viena masinė priešo ataka smogiamaisiais dronais. Preliminariais duomenimis, priešininkas naudojo baražuojančius „Shahed“ tipo šaudmenis. Dronų grupės skrido į Kyjivą vienu metu iš kelių pusių. Tačiau visus oro taikinius – daugiau nei 10 bepiločių orlaivių – laiku aptiko ir sunaikino oro gynybos pajėgos ir priemonės“, – parašė Kyjivo miesto karinės administracijos vadovas Serhijus Popko.

Šiuo metu turimais duomenimis, nuolaužų kritimas užfiksuotas Ukrainos sostinės Solomiankos, Holosijivkos ir Sviatošyno rajonuose. Apgadintos negyvenamos patalpos ir kelio danga. „Be didelių sugriovimų ir gaisrų. Informacijos apie nukentėjusiuosius nėra“, – pranešė S. Popko ir pažymėjo, kad operatyvinės suvestinės duomenys tikslinami.

Kaip buvo pranešta, trečiadienio naktį keliuose Kyjivo rajonuose nukrito bepiločių orlaivių, kuriais priešas bandė atakuoti sostinę, fragmentai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją