Tai jis pasakė vakariniame vaizdo kreipimesi.

„Pažiūrėkite, kaip priešas susirūpinęs. Pasiklausykite, ko ir kaip klausiama šių teroristų lyderio, kai jis pasirodo žmonėms, žurnalistams“, – sakė V. Zelenskis, turėdamas omenyje šiandien vykusią Rusijos prezidento spaudos konferenciją.

Pasak Ukrainos vadovo, Rusija jau dabar yra „savo pralaimėjimo ir beviltiškumo atmosferoje“.

„Taip, jie vis dar turi žmonių, kuriuos meta į puolimą, turi ginklų, raketų, yra šachidų, kuriuos naudojo prieš Ukrainą. Jie vis dar turi galimybę terorizuoti mūsų miestus ir visus europiečius, šantažuoti pasaulį. Tačiau jie neturi ir neturės šansų, nes Ukraina juda į priekį“, – pabrėžė prezidentas.

Sunaikintos 23 ginklų ir karinės įrangos koncentracijos vietos, 7-ios priešlėktuvinių raketų sistemų pozicijos, be to, buvo numušti 6 dronai ir vienas sraigtasparnis.

Taip pat pranešama, kad šeštadienį raketomis ir artilerija smogta 5-iems Rusijos kontrolės punktams, 7-iems Rusijos karių, ginkluotės ir karinės technikos koncentracijos pozicijoms, trims priešo amunicijos sandėliams.

Iš viso nuo vasario 24-osios Rusijos kariuomenės nuostoliai gali siekti 64,7 tūkst. žuvusių, skelbia UNIAN.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės