Vėliau pranešta, kad rugpjūčio 12-osios naktį rusai Kryme buvo užpulti dronais. Kaip „Unian“ sakė šaltinis iš Ukrainos saugumo tarnybos, būtent ši Ukrainos specialioji tarnyba organizavo naktinę ataką

Ukrainos saugumo tarnybos karinė kontržvalgyba galingai smogė Rusijos karių logistikos bazei netoli Eupatorijos. 17 dronų "atidirbinėjo" rusų palapinių miestelyje, transporto priemonių stovėjimo aikštelėse.

"Dabar tikslinami tikslūs žalos mastai. Tačiau, pirminiais duomenimis, kalbame apie dešimtis žuvusių ir sužeistų okupantų bei daug sugadintos technikos", – pabrėžė UNIAN pašnekovas.

Naktį į šeštadienį, rugpjūčio 12 d., laikinai okupuotame Kryme nugriaudėjo sprogimai. Vietiniai „Telegram“ kanalai ir pusiasalio gyventojai pranešė apie dronų ataką.

Transporto priemonių judėjimas Krymo tiltu buvo laikinai užblokuotas. Vėliau Rusijos gynybos ministerija pranešė, kad pusiasalį tariamai užpuolė 20 bepiločių orlaivių ir visi jie esą buvo numušti. Tradiciškai įsibrovėliai taip pat tikino, kad aukų ir žalos nebuvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)