Pokštininkas pasivadinęs kanalo „Pervyj baltijskij kanal“ generaliniu direktoriumi Konstantinu Ernstu, pasiūlė G. Oniščenkai tapti sveikatingumo laidos apie gerus ir prastus produktus vedėju, informuoja newsru.com. G. Oniščenka atsakė, jog „tai labai rimtas ir įdomus pasiūlymas“ ir pareiškė esąs pasirengęs jį aptarti.

Kaip sakė Vovan222, „Pervyj balstijskij kanal“ „vadovybė“ ketina kurti rimtesnę laidą nei, pvz., Jelenos Malyševos (J. Malyševa veda laidą „Gyventi nuostabu“).

G. Oniščenka veikiausiai jau įsivaizdavo save laidos vedėju ir pareiškė, kad jos laida turi teisę būti transliuojama, bet skirta „labai paprastiems žmonėms, neapsunkinantiems savęs ypatingomis įžvalgomis“.

Komentuodamas savo išėjimą iš „Rospotrebnadzor“ vadovo posto ir paskyrimą premjero patarėju, G. Oniščenka pabrėžė, jog suvokiant savo vertę nereikėtų nukrypti nuo to, kas pasiekta.

Penktadienį oficialioje „Rospotrebnadzor“ interneto svetainėje patalpintas G. Oniščenkos kreipimasis į kolegas, kuriame jis dėkoja už darbą kartu ir atsiprašo, jei ką nenoromis įžeidė. „Pasiteisindamas prašau patikėti, kad jie (įžeidimai) buvo vardan mūsų su jumis darbo, mūsų bendro darbo, kuriam mes pašventėme savo gyvenimą“, – rašome kreipimesi.

Jis taip pat palinkėjo sėkmės, laimės, gerovės, pasiekimų tarnaujant tėvynei ir žmonėms.

Rusijoje piktavaliai pokštininkai ne kartą yra pasišaipę telefonu iš aukštų pareigūnų. Vovan222 aukomis yra tapę buvęs TSRS prezidentas Michailas Gorbačiovas, Kijevo „Dinamo“ komandos vyriausiasis treneris Olegas Blochinas, Vyriausiojo rinkimų komiteto vadovas Vladimiras Čiurovas ir nemažai kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)