"Žodis "Mesijas" yra titulas, kuris dera tik vienam asmeniui, ir šis asmuo yra Jėzus Kristus", - pareiškė teisėja Lu An Ballew. Anot jos, vardas Mesijas gali įžeisti tikinčiuosius katalikiškoje valstijoje. Be to, jai svarbi vaiko gerovė. "Jam gali kilti problemų su daugybe žmonių", - laikraštis "The Tennessean" cituoja teisininkę.

Tiesą sakant L. A. Ballew tik turėjo išspręsti ginčą tarp tėvų, kurie negalėjo susitarti, kokią pavardę duoti jųdviejų vaikui. Teisėja priėmė saliamonišką sprendimą - berniukas turi turėti dvi pavardes, tačiau jo vardas esą turi būti pakeistas. L. A. Ballew nusprendė, kad berniukas nuo šiol vadinsis Martinu.

Apstulbusi mažylio motina paskelbė apskųsiantį tokį sprendimą. Ji ir jos vyras, pavadindami sūnų Mesiju, esą neturėjo jokių religinių motyvų, jiems tiesiog patiko vardo skambesys. "Aš niekada neketinau savo sūnaus pavadinti Mesiju pagal Dievą, - laikraštis citavo pasipiktinusią moterį. - Ir aš niekada nemaniau, kad teisėja mano kūdikio vardą gali pakeisti dėl savo religinių įsitikinimų".