Drauge su piloto licenciją turėjusiu S. Barnesu žuvo jo dukterėčia Elizabeth Barnes (Elizabet Barns), naujienų agentūrai „The Associated Press“ pranešė jo ilgametis darbo partneris.

Vienmotoris lėktuvas „Socata TBM-700“ sudužo maždaug 11 val. 45 min. miškingoje vietovėje netoli Pembruko, Niujorke, nurodė pareigūnai.

Lėktuvas skrido iš Mančesterio Naujajame Hampšyre ir nukrito netoli savo kelionės tikslo.

„Jo mirtis yra didelė netektis teisininkų bendruomenei, – sakė S. Barneso kontoros partneris Rossas Celllino (Rosas Selino). – Jis visada buvo bebaimis savo klientų gynėjas“.

Nelaimės liudininkai pasakojo, kad prieš nukrisdamas lėktuvas garsiai sukaukė, o tada sudužo miškingoje vietovėje ir sprogo, nurodė Dženesio apygardos šerifas Williamas Sheronas (VIljamas Šeronas). Pasak jo, lėktuvas skrido į Bafalą.

Orlaivis buvo registruotas bendrovės, įsikūrusios tuo pačiu adresu kaip ir „Cellino & Barnes“, vardu, rodo įrašai.

„Cellino & Barnes“ darbą pradėjo kaip nedidelė teisininkų kontora Bafale, tačiau netrukus išgarsėjo Niujorke ir už jo ribų dėl labai aktyvios reklamos televizijoje ir reklamos stenduose.

Reklamose buvo matomi pagrindinių partnerių S. Barneso ir R. Cellino atvaizdai, tačiau paskutiniais metais jie pykosi ir bylinėjosi.

S. Barnesas paliko savo ilgametę partnerę advokatę Ellen Strum (Elen Strum) ir tris vaikus.

„Visi mes „Cellino & Barnes“ esame giliai sukrėsti“, – sakė R. Cellino.

Nacionalinė transporto saugumo valdyba (NTSB) nurodė atliekanti tyrimą dėl nelaimės priežasties. Jos atstovas pranešė, kad pirminių išvadų šiuo klausimu galima tikėtis po 7–10 dienų.