"Ei, @BarackObama, ką tik paštu išsiunčiau savo išankstinį balsą - negalėjau sulaukti rinkimų dienos! Myliu tave! mo" - "Twitter" parašė pirmoji ponia.

Prezidentas, kuris viename kurorte Virdžinijoje intensyviai rengėsi antradienį įvyksiantiems debatams su respublikonų kandidatu Mittu Romney, greit atrašė atsakymą, kad vėliau šį mėnesį grįš namo balsuoti. Tai tikriausiai buvo surežisuotas veiksmas.

"Seku @MichelleObamos pavyzdžiu ir balsuosiu iš anksto, spalio 25-ąją. Jeigu jūsų valstijoje galima balsuoti iš anksto, prisidėkit prie manęs ... bo", - "Twitter" parašė B.Obama.

Prezidentas ir jo žmona prideda savo inicialus, kai patys, o ne jų rinkimo štabo darbuotojai, parašo žinutes "Twitter".

B.Obamos rinkimų štabas paskelbė nuotrauką, kurioje besišypsanti Michelle Obama laiko išankstinio balsavimo biuletenį. Pranešime spaudai pirmoji ponia taip pat priminė, kad daugelyje valstijų galima iš anksto balsuoti paštu.

"Tai reiškia, kad jums nereikia rūpintis dėl užpildytos darbotvarkės, (galimybės) susirgti ar būtinybės rinkimų dieną dirbti iki vėlumos. O visų svarbiausia, tai reiškia, jog galite tiesiog dabar veikti, kad mūsų šalis žengtų į priekį", - sakė ji.

B.Obamos kampanija išankstinį balsavimą akcentuoja siekdama padidinti savo persvarą prieš M.Romney lapkričio 6-osios rinkimams svarbiose valstijose.