„Anksčiau šį rytą ginkluoti „Hamas“ teroristai įsiskverbė į Izraelio bendruomenes ir pradėjo eiti į namus ir žudyti nekaltus izraeliečius“, – sakoma pareiškime.

„Kai kurie vaizdai yra tokie nerimą keliantys, kad net negalime jais pasidalinti. (...) Imsimės visų priemonių, kad apsaugotume savo piliečius ir nusitaikysime į tuos, kurie jiems kenkia.“, – teigiama URM pranešime.

Kaip rašo „Sky News“, šie teiginiai šiuo metu nepatvirtinti, tačiau Izraelio žiniasklaida praneša apie daugybę „civilių įkaitų“, išvežtų į Gazą, o kiti buvo nušauti gatvėse.

Kaip jau skelbė Delfi, šeštadienį ryte surengdami netikėtą ataką palestiniečių islamistų kovotojai prasiveržė į Izraelio teritoriją. Vyksta kruvinos kovos, pranešama apie kelis dešimtis žuvusiųjų ir šimtus sužalotų žmonių.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją