Pora susituokė 2006 metais, tačiau laimingai gyventi jiems nebuvo lemta – jie kartu nebegyvena nuo praeitų metų.

31 metų moteris, norėdama pagrįsti norą skirtis ir kaltinimus žiauriu elgesiu, savo advokatams parodė dviejų puslapių sutartį. Savo sutuoktinį ji taip pat kaltina persekiojimu, kurio vyras griebėsi jiems apsigyvenus atskirai.

Sutartyje numatyta, jog moteris tampa savo vyro – 10 metų už ją vyresnio nekilnojamojo turto agento - verge. Sutartyje vyras įvardijamas kaip „šeimininkas“ arba „savininkas“.

Viešai sutuoktinių pavardės neskelbiamos.

„Vergė sutinka paklusti ir tenkinti visus šeimininko poreikius bei geidulius“, - teigiama sutartyje.

„Vergė sutinka šeimininkui perduoti teisę į savo kūną, leistis būti naudojama jo malonumui“, - teisiškai įsipareigojo italė. Už bet kokį sutarties pažeidimą bus baudžiama, numatyta dokumente, o sutuoktinė bausmę pasižada priimti „nuolankiai“.

Pagal neįprastą sutuoktinių susitarimą vyras pasižada apsaugoti žmoną nuo „koprofilijos, zoofilijos, nesutrikdyti jos kvėpavimo, nekankinti ugnimi, neversti užsiimti veikla su ginklais ar kita veikla, paliksiančia ilgalaikių žymių ant jos kūno“.

Sutartyje taip pat numatyta: jeigu užsiimant sadomazochistiniu seksu vyras nueitų per toli, moteris gali tai nutraukti, pasinaudojusi dviem iš anksto sutartais ženklais – pasakydama „saugų žodį“ Mario arba tris kartus į artimiausią paviršių sudaužusi galva.

Vyras, kuriam šiuo metu 41 metai, tvirtina, jog sutartį jo sutuoktinė pasirašė savo noru ir viskas vykdavo abiejų partnerių sutikimu.

Dabar prokuroras Sergio Dini turės nuspręsti, ar moteris turi pagrindo sutuoktinį kaltinti žiauriu elgesiu, ar jos kaltinimai bus atmesti, nes ji pati sutiko su vyro ekstremaliais pomėgiais žaidžiant meilės žaidimus.