Turtuolių Agnelli klanui priklausantis Lapo Elkannas su savo maskuojamosios spalvos „Ferrari 458“ važiavo iš Milano į Genują. Nors degalinės stovi kas 32 kilometrus, vyriškis pamiršo įsipilti benzino, tad mašina neišvengiamai sustojo.

Pro šalį važiavęs automobilininkas sustojo nufotografuoti stovinčio sportinio automobilio ir jo 35 m. savininko, paskui patalpino nuotrauką socialiniame tinklalapyje „Twitter“ ir pridėjo komentarą.

Galiausiai atvyko policijos patrulis ir nutempė automobilį, kuris šiaip pasiekia 322 kilometrų per valandą greitį ir turi 85 litrų talpos benzino baką.

Turtinga Agnelli šeima dėl galios, turtų ir kelių jos narių nesėkmių lyginama su Kennedy klanu. Beje, jie pradėjo „Fiat“ automobilių gamybą.

L. Elkannas ne pirmą kartą ne pirmą kartą patenka į bėdą vairuodamas automobilį. Prieš kelis mėnesius Milane važiuojant per tramvajaus bėgius jam sugedo mašina, todėl miesto centre susidarė spūstis.

Pasaulyje vienu iš skoningiausiai besirengiančių vyru tituluojamas L. Elkannas yra „Fiat“ prekės ženklo skyriaus vadovas, jo komanda pritaiko automobilius specialiems klientų poreikiams.

Jis paveldėjo iš senelio dailią išvaizdą bei gebėjimą skoningai rengtis.

2005 m. spalį Italiją sukrėtė skandalas – L. Elkannas neteko sąmonės nuo narkotikų perdozavimo skurdžiame bute Turine, 50 m. transseksualo draugijoje.