Buvęs Guliverio parengiamosios mokyklos direktorius Patrickas Snay vienoje diskriminacijos dėl amžiaus byloje prieš buvusį savo darbdavį buvo sudaręs susitarimą, pagal kurį prisiteisė minėtą sumą pinigų, rašo „The Telegraph“.

P. Snay tą pačią mokyklą lankančiai savo dukrai pranešė šią naujieną ir pasakė, kad už šiuos pinigus išleis ją atostogų į Europą, kad kompensuotų jai bylinėjimosi proceso padarytus „psichologinius randus“.

Tačiau užuot išlaikiusi paslaptyje savo kelionės lėšų šaltinį, socialiniame tinkle „„Facebook““ ji parašė: „„Mama ir tėvas laimėjo bylą prieš Guliverį. Guliveris dabar oficialiai apmokės mano vasaros atostogas Europoje. Pačiulpk““.

Mokykla pareiškė, kad tai pažeidė konfidencialumo sąlygą po susitarimu ir neišmokėjo pinigų. Anot mokyklos, Danos Snay įrašą tinkle „„Facebook““ galėjo matyti 1 200 jos draugų.

Pasak laikraščio „Miami Herald“, apeliacinio apygardos teismo teisėja Linda Ann Wells su tuo sutiko ir savo nuosprendyje pareiškė: „„P. Snay pažeidė susitarimą, padarydamas būtent tai, ko žadėjo nedaryti. Tuomet jo dukra pasielgė būtent taip, nuo ko turėjo apsaugoti susitarimas dėl konfidencialumo““.