Vizitine kortele tapusi D. Trumpo šukuosena – į šoną užšukuotų plaukų banga, kuri, kaip patvirtino Jimmy Fallonas, iš tiesų yra pritvirtinta prie D. Trumpo galvos – yra neįprasta akiai dėl savo konstrukcijos, spalvos ir to, kad iš šono atrodo silpnai besilaikanti ant galvos, o vis dėlto laikosi.

Diskusijos apie JAV prezidento plaukus dar labiau suintensyvėjo šį sekmadienį, kai jis pasirodė bažnyčioje Virdžinijoje su kitokia šukuosena.

Išvykęs iš savo privataus golfo klubo Sterlinge, Virdžinijos valstijoje, D. Trumpas užsuko iš anksto suplanuoto vizito į bažnyčią ir užlipo ant pakylos, o pastorius Davidas Plattas už jį pasimeldė.

Po maldos D. Trumpas nulipo nuo pakylos, tik pamojęs kongregacijai, bet nepasakęs jokios kalbos.

Šis vizitas sukėlė sumaištį socialinėje žiniasklaidoje – labiausiai dėl vaizdo, kuris išryškėjo JAV prezidentui nusiėmus beisbolo kepuraitę. Šukuosena buvo akivaizdžiai kitokia – plaukai priploti, drėgni ir stebėtinai ilgi.

D. Trumpo šukuosena ne vienus metus traukiama per dantį: „Vanity Fair“ sudarė „Iliustruotą Donaldo Trumpo šukuosenų istoriją“, kurią paskelbė su įspėjimu „Neskaityti iki pietų!”; jo dukra Ivanka, kalbama, dažnai pasišaipo iš tėvo šukuosenos ir pasakoja apie ją draugams; o amerikiečių ir britų ženklų kalboje „Donaldas Trumpas“ išreiškiamas ženklais, vienas iš kurių reiškia šukuoseną.

Tačiau sekmadienį vakare tviteryje mirgėjo vienas klausimas: „Kas vyksta su D. Trumpo plaukais?“.

Internautai naująją prezidento šukuoseną lygino su Michaelo Scotto iš „Biuro“ (pirmojo sezono), dar su Gordono Gekko ir Biffo iš „Atgal į ateitį“ plaukais.

„Oho, jis atrodo kaip tikras asmuo“, – stebėjosi internautai.

„Už Donaldą Trumpą pasimeldė ir jo šukuosena pasikeitė? Dievas turi fantastišką humoro jausmą“, – rašė kitas.

Pirmadienį D. Trumpas lankosi Didžiojoje Britanijoje – tai bus oficialus vizitas ir antrasis jo susitikimas su karaliene.