Savo „Telegram“ kanale jis pareiškė, esą jo mama „verčiasi tik labdaringa veikla“. R. Kadyrovas pagrasino, kad jeigu JAV valdžia skubiai nepanaikins sankcijų, jis imsis atsakomųjų veiksmų, rašo spektr.press.

„Deginsime [amerikietiškus automobilius ir lėktuvus], darysime betvarkę, jūs mums rodote kelią, kaip teisėtai įvykdyti nusikaltimą. Mes savaip vykdysime. JAV valstybės departamentas pernelyg laisvai jaučiasi, į mirtį stumdamas ukrainiečių tautą ir prisidengdamas vaivorykštine demokratija. Būtina kovoti su šiuo JAV niekšiškumu“, – sakė jis.


R. Kadyrovas teigė, kad JAV sprendimas „atriša mums rankas“.

„Jūs tauta ar galvijai? Jeigu JAV įteisino tokius savo nusikalstamus metodus, tai ir mes nesprausime savęs į jokius rėmus. Neatleisiu už mamai įvestas sankcijas, griebsiuosi visko“, – pridūrė R. Kadyrovas.

JAV įvedė sankcijų A. Kadyrovai rugpjūčio 24 d.

Į sankcionuotų asmenų sąrašą taip pat pateko trys Čečėnijos valdininkai: premjeras Muslimas Chučijevas, žmogaus teisių ombudsmenas Mansuras Soltajevas ir specialaus policijos pulko, pavadinto Achmato Kadyrovo garbei, vadas Zamidas Čalajevas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)