Balandžio 20-ąją mergytė buvo sraigtasparniu nuskraidinta iš centrinės Madhja Pradešo valstijos į Slaugos ligoninę Nagpūro mieste, kur ji mirė pirmadienio vakarą, nurodė ligoninės atstovas.

"Ji mirė, sustojus širdžiai 19 val. 45 min. pirmadienį. Mes ėmėmės visų priemonių..., bet vakar jos būklė pasidarė sunki ir jos kraujospūdis nukrito. Ji nereagavo į medikamentus", - sakė P.A.Sriramas ligoninėje.

Mergaitės tėvai ją be sąmonės rado balandžio 18 dieną, praėjus dienai po to, kai įtariamas 35 metų vyras ją išžagino Gansuro mieste ir paliko viename ūkyje, pranešė "Press Trust of India" (PTI).

Pirmiausia ji buvo nuvežta į vietos ligoninę, o vėliau perkelta į Maharaštros valstijos ligoninę Nagpūro mieste.

Dėl nusikaltimo policija suėmė vieną įtariamąjį šiaurinėje Biharo valstijoje, nurodė PTI.

Tai tik vienas iš daugelio skandalingų lytinių nusikaltimų, sukėlusių pasipiktinimą Indijoje dėl elgesio su moterimis ir mergaitėmis. Pirmieji protestai kilo gruodžio mėnesį, grupei nusikaltėlių išžaginus 23 metų studentę.

Penkiametės išžaginimas balandžio 15 d. Delyje sukėlė naują demontracijų bangą sostinėje, kurių dalyviai piktinosi dideliu lytiniu nusikalstamumu ir policijos neveiklumu ieškant nusikaltėlių.