Jis pranešė, jog akcijos dalyviai rinksis A.Puškino aikštėje. Vidudienį prasidės šventinės eitynės, kurios baigsis Teatro aikštėje. Čia įvyks mitingas, kuriame kalbės RFKP lyderis Genadijus Ziuganovas. RFKP vadovybė padės vainiką prie bolševikinio perversmo vado Vladimiro Lenino mauzoliejaus.

V.Kašinas sakė, kad akcijos šūkiai bus tokie patys kaip ir 1917 metų spalį, bet atsižvelgiant į nūdienos realijas, prie jų bus pridėta naujų susivienijusios kairiosios opozicijos reikalavimų.

"Prie senų mūsų šūkių "Žemė- valstiečiams!", "Gamyklos - darbininkams!", "Duona - alkaniems!", "Valdžia - Taryboms!" mes pridėsime naujų "Oligarchus - į istorijos sąvartyną", "Korupcionierius ir banditus - už grotų!", "Sustabdyti griaunamas ginkluotųjų pajėgų reformas!", "Įvesti tvarką švietimo ir sveikatos apsaugos srityje!" ir kitus", - pabrėžė V.Kašinas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)