Kaip rašo „Focus“, pagrindiniame puslapyje jų atvaizdus pakeitė Lvive gyvenančio atlikėjo Clonnex nuotraukos.

Nuotraukų apačioje tarsi krauju aplietu šriftu parašyta: „Stop karui Ukrainoje“.

Nuotraukoje, kuri buvo patalpinta Rusijos dainininkų paskyrų viršeliuose, taip pat buvo matyti nuoroda, vedanti į „Telegram“ kanalą, turintį apie 400 abonentų. Jame nežinomas įsilaužėlis skelbia apie sėkmingus bandymus pakeisti „Spotify“ paskyrų viršelius. Įsilaužėliai žada įsilaužti ir į kitų Rusijos karą prieš Ukrainą palaikančių atlikėjų paskyras.

G. Lepsas ir O. Gazmanovas garsėja savo nedviprasmiška politine pozicija. Abu atlikėjai visiškai palaiko Rusijos invaziją į Ukrainą ir fronte periodiškai rengia savo pasirodymus, taip pat dalyvauja koncertuose per Rusijos valstybines šventes.

G. Lepsas net pažadėjo sumokėti milijoną rublių tam okupantui, kuris neva pamušė Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms perduotą vokiečų gamybos tanką „Leopard“.

Birželio mėnesį Rusijos žiniasklaida skelbė, kad dainininkai G. Lepsas ir Nikolajus Baskovas palaikė iniciatyvą mokėti rusų kariams premijas už sunaikintus Ukrainos pajėgų tankus. Už kiekvieną sunaikintą „Leopard“ ar „Abrams“ tanką okupantams buvo žadama mokėti po milijoną rublių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją