Remiantis teismo dokumentais, vyras socialiniuose tinkluose grasino J. Bidenui ir kitoms asmenybėms, Jis, be kita ko, rašė, kad dėl prezidento vizito nupūs dulkes nuo savo ginklo.

Anot stoties CNN, vyras dar pirmadienį rašė: „Ei, FTB, ar vis dar stebite mano socialinius tinklus? Tiesiog klausiu, kad turėčiau užtaisytą ginklą, jei vėl apsilankytumėte“. Pasak laikraščio „The Washington Post“, du FTB agentai kovo 12 d. atvyko į vyro namą Prove, esančiame į pietus nuo Solt Leik Sičio, ir apklausė jį dėl įrašų socialinėje žiniasklaidoje.

Grasinimų J. Bidenui ir viceprezidentei Kalamai Harris vyras, „The Guardian“ duomenimis, be kita ko, yra išsakęs pernai feisbuke. „Pribrendo laikas nužudyti prezidentą – arba du. Pirmiausiai Joe, o tada Kamalą“, – rašė jis tada.

Be to, vyras praeityje neslėpė susižavėjimo buvusiu prezidentu Donaldu Trumpu. Virtinę grasinimų jis yra paskelbęs jo socialiniame tinkle „Truth Social“. Čia jo paskyra jau blokuota.

J. Bidenas trečiadienio vakarą (vietos laiku) turėjo atvykti į Jutą. Ketvirtadienį jis Solt Leik Sityje jis kalbės apie veteranų sveikatos priežiūrą.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)