„Kai ji buvo smarkiai mušama, jis taip stipriai talžė jos veidą, kad jai prireiks veido rekonstrukcijos, be to, ji nebegirdi viena ausimi“, - sakė ponia Deborah.

Michelle policijos pareigūnams teigė, kad jos pagrobimu įtariamas Arielis Castro nuolat ją žagino, per nelaisvėje jo namuose praleistus metus ji patyrė mažiausiai penkis persileidimus. Kai moteris pastodavo, jos pagrobėjas smūgiuodavo jai į pilvą.

„Michelle Knight yra geros nuotaikos ir norėtų pranešti bendruomenei, kad ji yra labai dėkinga už gėlių ir dovanų srautą“, - savo „Facebook“ paskyroje penktadienį rašė „Metro Health“ ligoninė.

Pranešime taip pat buvo raginama gerbti M. Knight privatumą.

Šeštadienį, gegužės 11 dieną, vis dar buvo neaišku, ar M. Knight susitiko su savo šeima. CBS pranešė, kad moteris trumpai susitiko su savo motina Barbara Knight trečiadienį, gegužės 8 dieną. Šią žinią pranešė giminaitis, kurio tapatybė neskelbiama. O štai CNN šaltinių teigimu, M. Knight vis dar nebuvo susitikusi su savo gimdytoja.

ABC vietos filialas „News Net 5“ pranešė, kad Barbarai Knight nebuvo leista susitikti su dukra, kadangi Michelle nepriiminėjo lankytojų. Taip pat skelbiama, kad motina nebuvo informuota, kada dukra paliko ligoninę.

„Barbara Knight yra motina, kurios dukra išgyveno pragarą. Tikrą pragarą. Baisesnį, nei galime įsivaizduoti. Tai buvo pragaras ir jai. Ji atvyko būti su savo dukra, apkabinti ją, padėti jai pasveikti. Jai buvo trukdoma tai padaryti. Nežinau, kodėl, bet žinau, kad tai bjauru“, - sakė Barbaros Knight advokatas Jay Milano.

Kitos iš A. Castro namų išlaisvintos moterys - 27 metų Amanda Berry ir ketveriais jaunesnė Gina DeJesus bei nelaisvėje gimusi šešiametė A. Berry dukra – buvo paleistos iš ligoninės praėjusios savaitės pradžioje.