Vaizdo įrašu iš ligoninės pasidalinęs R. Kadyrovas tvirtino, kad lankė savo dėdę ir neigė apie jo paties sveikatą pastaruoju metu pasklidusius gandus.

„Aš esu gyvas ir sveikas, ir aš visiškai nesuprantu, kodėl net mano ligos atveju turėtų kilti šurmulys“, – „Telegram“ rašė R. Kadyrovas.


Pastaruoju metu internete plito informacija, neva Čečėnijos vadeiva R. Kadyrovas merdi. Kai kurie čečėnų žmogaus teisių gynėjai net pranešė apie jo mirtį.

Ukrainos žiniasklaida teigė, kad R. Kadyrovas guli ligoninėje ir kartais atgauna sąmonę. Portalas „Obozrevatel“ pirmadienį skelbė, kad R. Kadyrovui neva buvo bandoma persodinti inkstą, tačiau organas neprigijo.

Rusijos prezidento Vladimiro Putino spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas pareiškė, kad „Kremlius neteikia informacijos apie R. Kadyrovo sveikatos būklę“.

Oficialiai R. Kadyrovas jau keletą mėnesių atostogauja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)