Aptikti lavonai – su šautinėmis žaizdomis, pareigūnai pradėjo tyrimą dėl žmogžudysčių.

Antradienį šiaurės rytinėje Vokietijos dalyje esančios Brandenburgo federalinės žemės policija pranešė išsiaiškinusi galimą penkių vienos šeimos narių nužudymo motyvą.

Savaitgalį įvykusi tragedija sukrėtė vos už keleto kilometrų nuo sostinės įsikūrusio miestelio gyventojus.

Netoliese esančio Kotbuso prokurorai dabar mano, kad 40-ies metų amžiaus tėvas nužudė savo žmoną (irgi 40-ies metų amžiaus), jųdviejų tris vaikus (ketverių, aštuonerių ir 10-ies metų amžiaus) ir nusižudė.

Apieškoję namą, pareigūnai rado laišką, kurį, spėjama, parašė tėvas. Jame jis paaiškino, kad suklastojo vakcinacijos nuo COVID-19 pažymėjimą, kad žmona galėtų jį parodyti savo darbdaviui. Sutuoktinės darbdavys išsiaiškino apgaulę ir pagrasino teisiniais veiksmais. Pora bijojo būti suimta ir netekti vaikų.

Apie incidentą policijos pareigūnams buvo pranešta šeštadienį, kai liudininkai Senzigo rajone stovinčiame name rado kūnus be gyvybės ženklų.

Teisėsaugos pareigūnai nurodė, kad visi penki lavonai – su šautinėmis žaizdomis. Be to, namuose buvo rastas šaunamasis ginklas. Tiesa, policininkai pridūrė, kad nei tėvas, nei mama neturėjo šaunamojo ginklo leidimo.

Praėjusį mėnesį Vokietijoje išaugus naujų COVID-19 atvejų skaičiui, vyriausybė vakcinaciją padarė privalomą visiems darbuotojams. Nėra aišku, ar vyro žmona ir vaikai buvo paskiepyti ir kodėl jie buvo izoliavęsi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės