Šis užgaulus ir itin asmeniškas užsipuolimas yra naujas posūkis aštrioje politinėje dramoje, kurios kulminacija taps lapkritį vyksiantys prezidento rinkimai.

D. Trumpas, jau praktiškai užsitikrinęs Respublikonų partijos kandidato statusą, šį keistą kaltinimą savo varžovei metė savaitgalį per vieną iš savo rinkimų kampanijos renginių, veikiausiai siekdamas smogti H. Clinton pastangoms palenkti į savo pusę daugiau rinkėjų moterų.

„Hillary įskaudino daug moterų – moterų, kuriomis jis pasinaudojo“, – sakė D.Trumpas šeštadienį vakare per mitingą Spokane, Vašingtono valstijoje, atkartodamas savo ankstesnę kritiką H. Clinton už tai, kaip ji reagavo į vyro, buvusio prezidento romanus.

„Prisiminkite: ji buvo neįtikėtinai pagiežinga, niekšinga įgalintoja, o tai, ką ji padarė daugybei tų moterų, yra gėdinga“, – sakė jis.

„Kai kurias iš tų moterų sužlugdė ne jis, o tai, kaip Hillary Clinton elgėsi su juo po to, kai viskas iškilo į viešumą“, – pabrėžė D.Trumpas.

Respublikonų kandidatas tvirtino, kad B.Clintonas „išnaudojo daugiau moterų nei bet kuris kitas vyras, mums žinomas iš politikos istorijos“.

Billas Clintonas buvo blogiausias istorijoje, ir turiu klausytis, kaip ji apie tai kalba?“ – griaudėjo D. Trumpas.