Policija šaudė guminėmis kulkomis ir leido ašarines dujas bei vandens patrankų čiurkšles, vaikydami apie 200 žmonių, kurių daugelis buvo ginkluoti metaliniais strypais ir kaukėti. Riaušininkai, kuriuos policija įvardijo kairiaisiais radikalais, svaidė akmenis ir kitokius daiktus į pareigūnus; jų siautėjimo padaryta žala vertinama šimtais tūkstančių eurų.

Chuliganai susirinko apie 22 val. vietos (23 val. Lietuvos) laiku, svaidydami akmenis į policijos pareigūnus. Kol atvyko pastiprinimas, jie padegė vieną policijos automobilį ir pagrobė teisėsaugos įrangos, sakoma vietos policijos pranešime.

Riaušininkai gatvėse padeginėjo medžius, automobilius ir šiukšlių konteinerius, taip pat daužė parduotuvių vitrinas ir vieno lankytojų pilno restorano langus, išsigandę žmonės pasislėpė rūsyje ir restorano galinėse patalpose.

Policija iki vidurnakčio sugebėjo atkurti tvarką.

Keturi vyrai – du šveicarai, taip pat Didžiosios Britanijos ir Lichtenšteino piliečiai – buvo suimti dėl įtariamo dalyvavimo neramumuose.

Ciurichas, didžiausias Šveicarijos miestas ir vienas turtingiausių miestų Europoje, yra svarbus finansų centras, kuriame įsikūrusios daugelio stambiausių bankų būstinės.