Interviu „Rusijos naujienų tarnybai“ jis papasakojo apie šou Sevastopolyje organizavimą ir kvietimą, kurį nusiuntė Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui, informuoja newsru.com.

Šou turi vykti rugpjūčio 21 d. Sevastopolyje, prie Gasporto kalno, dėl kurio tarp baikerių ir vietos valdžios kilo konfliktas. Chirurgas pareiškė, kad V. Putinas – pirmas pakviestųjų sąraše, bet dar neatsakė, ar galės dalyvauti.

„Mes visi – geležinė prezidento Putino kavalerija. Todėl mums būtų didelė garbė jo dalyvavimas“, – sakė A. Zaldostanovas.

Chirurgas pasakojo, kad šou bus masinis reginys su prasmėmis, apie kurias daugelis bijo kalbėti. Pernai šou Volgograde Zaldostanovas scenoje citavo Staliną.

Iš Volgogrado muziejaus į šou Sevastopolyje važiuoja tankas „T-34“, jis dalyvaus renginio kulminacijoje.

Žiūrovams Chirurgas pažadėjo spalvingą reginį: „Dedame daug jėgų į pasiruošimą šou. Kai kuriose kovų scenose vienu metu dalyvauja iki 200 žmonių. Tai technika, tankai, judančios dekoracijos... Tai mūsų maršo Berlyne temos pratęsimas. Požiūris į pergalę mūsų akimis. Darome tai dėl Sevastopolio, dėl visos Rusijos, siunčiame žinią ir į užsienį.“