Į jos ir finansininko Wolfgango Meilingerio vestuves 2018 metų rugpjūčio 18 d. Štirijoje buvo pakviesta apie 100 svečių, tarp jų – tuometis Austrijos kancleris Sebastianas Kurzas ir Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas. Kremliaus šeimininkas per vestuves pašokdino jaunąją, kuri vėliau pavadino V. Putiną geru šokėju ir pareiškė norą dar kartą pašokti su juo.

K. Kneissl, be kita ko, žinoma dėl bendradarbiavimo su propagandiniu Rusijos televizijos kanalu „Russia Today“.

2021 metais ji buvo paskirta į Rusijos naftos bendrovės „Rosneft“ stebėtojų tarybą.

Šių metų rugpjūčio 5 d. K. Kneissl dalyvavo Petrušovo gyvenvietės kasmetinėje šventėje, į kurią susirinko aplinkinių kaimų gyventojai, ir viešai kalbėjo rusiškai, teisindamasi, kad ji vis dar silpnai moka šią kalbą.

„Man patinka, kaip čia žaidžia vaikai. Čia tvyro fantastiška atmosfera, ne tik dabar, bet ir kiekvieną dieną. Matau gatvėje vištas, antis ir ožkas, tai irgi mano pasaulis, nes gyvenau mažame Austrijos kaimelyje“, – atviravo buvusi ministrė.

Pasak Rusijos žiniasklaidos, K. Kneissl per šventę ypač patiko berniuko vardu Kostia pasirodymas – jis atliko dainą „Pirmyn, Rusija!“. Po iškilmių austrė priėjo prie jo ir paspaudė jam ranką.

K. Kneissl žurnalistams skundėsi, kad buvo priversta palikti Europą, nes niekur jos nenorėjo priimti. Esą jai nebuvo leista dirbti Prancūzijoje ir net buvo atsisakyta atidaryti banko sąskaitą. Kol kas jį nuomojasi būstą Petrušove ir apie savo ateitį nieko konkretaus negali pasakyti.

Paklausta, kokioje srityje ketina dirbti Rusijoje, ji atsakė gavusi Sankt Peterburgo universiteto kvietimą dėstyti teisę.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)