Apie tai skelbia naujienų agentūra UNIAN.

Tokia informacija pateikiama pranešime, patalpintame ofialioje paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“, skelbia naujienų agentūra „Novosti-Gruzija“. „Patvirtiname, jog naujos pokalbių laidos kūrėju tapo Bidzina Ivanišvilis. Patvirtiname, jog šiuo metu dirbame su naujos laidos idėja, su nauju projektu“, - teigiama pranešime.

Be to, skelbiama, jog minėtoji televizija nusprendė laikinai pakeisti transliacijų formatą. Šiandien GDS yra pramoginio, muzikinio ir pažintinio turinio televizijos kanalas.

„Iš pradžių buvo svarstoma galimybė šią laidą pasiūlyti visuomeniniam transliuotojui, tačiau toks sprendimas būtų visuomenėje paskatinęs ne vieną klausimą, tad, pasitarus su idėjos autoriumi, nuspręsta ieškoti alternatyvų“, - teigiama pranešime.

GDS neatmeta galimybės, jo po kurio laiko projektas gali būti perduotas valstybiniam transliuotojui ar kuriam kitam televizijos kanalui, o GDS TV grįš prie pirminio transliacijų formato. 100 proc. GDS akcijų priklauso buvusio premjero sūnui Berai Ivanišviliui.