Įtariama, kad buvęs futbolo klubo „Flamengo“ vartininkas Bruno Fernandesas atviliojo Elizą Samudio į vieną fermą, kurioje jo bendrininkai moterį sumušė ir nužudė, o vėliau jos palaikų dalis sušėrė futbolininko šunims.

Prokuratūra tvirtina, kad modelio E. Samudio kūnas taip ir nebuvo rastas, nes jis buvo sukapotas ir sušertas B. Fernandeso rotveileriams.

Šiurpios nusikaltimo detalės ir sąmokslo vingiai sukrėtė futbolo ir muilo operų fanatikų šalį. Naujienų svetainės nuolat atnaujina su šiuo nusikaltimu susijusią informaciją, o antraštes užkariauja net menkiausi įvykių posūkiai.

E. Samudio ir B. Fernandesas susipažino 2009 metų pradžioje per vieną vakarėlį Rio de Žaneire. Netrukus E. Samudio pastojo. Poros vaikas, vardu Bruninho, gimė 2010 metų sausį.

Prieš gimdymą E. Samudio skundėsi policijai, jog B. Fernandesas buvo ją pagrobęs ir mėgino priversti pasidaryti abortą. Futbolininko gynyba tvirtina, kad E. Samudio yra gyva ir šiuo metu gali būti Rytų Europoje. B. Fernandesui pakeitus advokatus, teismas buvo atidėtas iki kovo mėnesio.