81-erių J. Bidenas sieks perrinkimo lapkritį vyksiančiuose prezidento rinkimuose. Savo partijos viduje jis rimtos konkurencijos neturi. Ir 77-erių respublikonas D. Trumpas apklausose smarkiai lenkia paskutiniąją savo konkurentę partijoje Nikki Haley. Todėl viskas rodo, kad rinkimuose, kaip jau 2020 m., susirungs J. Bidenas ir D. Trumpas.

D. Trumpas pirmadienį radijo laidoje sakė, kad yra pasirengęs nedelsiant susitikti su J. Bidenu debatuose. „Mielai su juo dabar diskutuočiau, nes mes turime diskutuoti. Turime diskutuoti šalies labui“, – pridūrė buvęs prezidentas laidoje „Dan Bongino Show“.

Per respublikonų kandidato pirminius rinkimus D. Trumpas, nepaisant raginimų, iki šiol nesutiko dalyvauti TV debatuose. Po pastarojo jo raginimo J. Bidenui partijos kandidatė N. Haley pirmadienį dar karta pakvietė D. Trumpą susitikti su ja TV debatuose.

Prieš 2020 m. rinkimus D. Trumpas ir J. Bidenas du kartus diskutavo TV debatuose. Tradiciškai rengiami treji debatai, tačiau vieni tada buvo atšaukti D. Trumpui susirgus COVID-19.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją