Žurnalistai sėmėsi įkvėpimo iš įvairių pastaruoju metu nufilmuotų eismo įvykių atkarpų kompiliacijos. Per tris dienas vaizdo klipą peržiūrėjo daugiau nei milijoną kartų.

Daugelis į vaizdo klipą įtrauktų siužetų Rusijos internautams nebuvo naujiena. Pavyzdžiui, greideris iš lėto kaušu taranuoja sustatytus automobilius. Į klipą britams įtraukta tik proceso atkarpa, o iš tiesų išgirdę signalizacijas ir atbėgę sumaitotų automobilių vairuotojai prikūlė girtutėlį greiderio vairuotoją.

Klipe surinkti įvairūs kelių eismo taisyklių pažeidimai: distancijos, eismo nepaisymas, dėl kurių, be abejo, susiduria automobiliai. Kelis kartus užfiksuota, kaip išvažiuojama į priešpriešinę juostą. Du-trys atvejai baigiasi neįtikėtinai sėkmingai, tačiau dažniausiai neišvengiama avarijų.

Avarijų netrūksta ir Didžiojoje Britanijoje, bet užsieniečius trikdo rusų įžūlumas. Na o kas tikrai nustebino užsieniečius – per perėją judanti šieno krūva. Tik po sekundės dalelės pasidaro aišku, kad ten važiuoja „Žiguli“ markės automobilis su šieno kupeta ant stogo, kuri praktiškai dengia priekinį stiklą. Tiesiog mįslė, kaip vairuotojas sugebėjo vairuoti mašiną.

Arba kitas pavyzdys – mieste per perėja einantis arklys. Jis išžygiuoja į perėja, sustabdo eismą ir drausmingai pereina į kitą gatvės pusę. Po automobilių ratais puolusiems briedžiui ir avims vertėjo pasimokyti iš arklio.

Be to, Rusijos keliuose dažnai skraido. Tiesiogine šio žodžio prasme – skrenda sraigtasparnis ir bombonešis, skrenda netgi tai, kas neturėtų skraidyti, pvz., „Ford“ markės automobilis, užvažiavęs ant troleibuso laidų arba krovinys iš sunkvežimio, rąstas iš „KamAZ“ ar visas medis. Po tokių vaizdų nuo greičio nuskrendantys ratai jau nieko nestebina.