Respublikonas P. Domenici ilgiausiai išbuvo senatoriumi Naujosios Meksikos valstijos istorijoje, jis išėjo į poilsį prieš ketverius metus. Jis buvo vienas iš tų, kurie 1999 m. už meilės ryšius su Monica Lewinski norėjo apkaltinti B. Clintoną valstybiniu nusikaltimu (kalboje Senate jis akcentavo, jog piktinasi ne dėl sekso, o todėl, kad B. Clintonas melavo), rašo independent.co.uk.

Tiek kalba Senate, tiek visa P. Domenici karjera dabar bus nagrinėjama kitoje šviesoje po prisipažinimo apie devintą dešimtmetį turėtą romaną su 24 m. Michelle Laxalt. Ji – buvusio Nevados senatoriaus, gubernatoriaus Paulo Laxalto, kuris buvo artimas Ronaldo Reagano draugas, duktė. Mylimųjų susilauktam sūnui Adamui dabar 34 m., jis dirba teisininku Las Vegase.

Po kelių dešimtmečių tylos P. Domenici ir M. Laxalt nusiuntė pranešimus į Albukerkio laikraštį, nenorėdami, kad jų paslaptį aprašytų koks bulvarinis leidinys.

P. Domenici dabar 80 m., jo santuoka trunka 50 metų, su žmona Nancy jie susilaukė aštuonių vaikų.

Pranešime jis rašo, jog nuoširdžiai gailisi dėl savo elgesio. M. Laxalt parašė, jog susilaukė Adamo po vienos nakties nuotykio, kuris buvo klaida.

Na o pats Adamas laikraščio „Washington Post“ korespondentui pareiškė nenorintis būti painiojamas į skandalą.