„Šeštadienį vakare Sočyje kaktomuša susidūrė du priešpriešiais važiavę automobiliai. Vieno iš jų keleivė – Ksenija Sobčiak. Laidų vedėja nenukentėjo ir iš eismo įvykio vietos išvyko kitu automobiliu“, – nurodė naujienų agentūros „Interfax“ kalbintas asmuo.

Šaltinio teigimu, antrame avariją patyrusiame automobilyje sėdėjo trys piliečiai: vienas iš jų mirė įvykio vietoje, kitas – ligoninėje, o trečias šiuo metu yra sunkios būklės. Apie vieną žuvusį ir du nukentėjusius asmenis pranešė ir televizijos kanalas REN TV.

Avarija įvyko spalio 9-osios vakarą, informavo „Telegram“ kanalas 112. Remiantis gautais duomenimis, „Mercedes S500“ – automobilio, kuriame sėdėjo K. Sobčiak, – vairuotojas, mėgindamas atlikti lenkimo manevrą, išvažiavo į priešingo eismo juostą ir susidūrė su „Volkswagen“ markės automobiliu. Po susidūrimo pastarasis trenkėsi į mikroautobusą. Per įvykusią avariją „Volkswagen“ keleivė žuvo, o vairuotojas ir dar vienas keleivis patyrė sužalojimų. Mikroautobusu važiavo dešimt keleivių. Jiems medikų pagalbos neprireikė, nurodoma kanale 112.

„Telegram“ kanalo šaltiniai teigia, kad automobilyje „Mercedes S500“, be K. Sobčiak, buvo dar du keleiviai. Jie, esą, nenukentėjo. Po eismo įvykio televizijos laidų vedėja kartu su bendrakeleiviais taksi išvyko į oro uostą.

Kaip informavo Rusijos vidaus reikalų ministerijos Krasnodaro krašto skyrius, avarija įvyko maždaug 21.00 val. vietos laiku kelyje Adleris–Alpika-Servis. Policija patvirtino, kad „Volkswagen“ keleivė žuvo, o vairuotojas ir dar viena keleivė liko sužaloti. Kokie asmenys važiavo automobiliu „Mercedes“, tarnybos atstovas nepatikslino.

„Realybė tokia, kad papuoliau į avariją, buvau sužeista, sumušta galva nuėjau prie kito automobilio ir išvykau namo. Man pasakė, kad pas sužeistuosius atvažiuoja medikai. Aš ne gydytoja, ne gelbėtoja, nevairavau automobili, nebūčiau galėjusi padėti nei patarimais nei kitaip“, – sulaukusi kritikos, kad neliko avarijos vietoje, vėliau rašė K. Sobčiak.

Pasigirdus gandams, esą K. Sobčiak ragino vairuotoją paskubėti, TV laidų vedėja „Telegram“ kanale išplatino tokį paaiškinimą: „Aš buvau automobilyje. Jis ne mano, vairuotojas irgi ne mano. Žinoma, kad aš jo neskubinau. Kelionės metu dalyvavau „Zoom“ pokalbyje, yra jo vaizdo įrašas. Lenkimo manevras buvo asmeninis vairuotojo sprendimas“.

K. Sobčiak yra ne tik laidų vedėja, bet ir politikė, 2018-aisiais dalyvavusi Rusijos prezidento rinkimuose ir su surinktais 1,68 proc. balsų atsidūrusi ketvirtoje vietoje. Nuo 2019-ųjų ji veda „YouTube“ kanalu transliuojamą laidą „Ostorožno, Sobčiak!“ (Atsargiai – Sobčiak). Joje teikia naujienų apžvalgas ir veda interviu su žinomais asmenimis. Tarp pastaruoju metu kalbintų programos svečių – Nobelio premija apdovanotas leidinio „Novaja gazeta“ vyriausiasis redaktorius Dmitrijus Muratovas, tinklaraštininkė ir televizijos laidų vedėja Anastasija Ivlejeva ir dainininkė MakSim.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)