Leidinio „Le Nouvel Observateur“ gautoje įrašo kopijoje neva girdima, kaip A. Coulibaly svaidosi antisemitiškomis frazėmis ir įkaitams įsako stotis, arba kitaip jis juos nužudysiąs. Septynių minučių trukmės vaizdo įraše užpuolikas nušauna iš keturių tris jo aukas.

Iš viso per tris kruvinų išpuolių Prancūzijoje dienas žuvo 17 žmonių. Viskas prasidėjo sausio 7-ąją satyrinio leidinio „Charlie Hebdo“ redakcijoje, kur broliai Cherifas ir Saidas Kouachi nužudė 12 niekuo dėtų žmonių.

Policijos pareigūnai įsitikinę, kad A. Coulibaly nužudė pareigūnę Paryžiuje. Kitą dieną islamistas surengė išpuolį žydų košerinėje parduotuvėje.

Pasak pranešimų, tyrėjai nagrinėja 7 min. 45 sek. vaizdo įrašą, nufilmuotą A. Coulibaly „GoPro“ kamera, kurią jis turėjo atakos metu.

Filmuotoje medžiagoje rodoma, kaip nusikaltėlis liepia visiems nejudėti, sugriebia vieną iš parduotuvės klientų, kurį nušauna, prieš tai paklausęs jo vardo.

A. Coulibaly kitam vyrui liepia atskleisti savo kilmę. Šiam pasakius, kad jis yra žydas, A. Coulibaly nušauna ir jį.

„Taigi, žinot, kodėl aš čia. Allahu Akbar“, – sušaukia islamistas, pasak „Le Nouvel Observateur“ pranešimo.

Taip pat girdima, kaip užpuolikas švaistosi antisemitinėmis pastabomis, kai viena iš moterų bando jam paaiškinti, kad įkaitai jam nepadarė nieko blogo.

A. Coulibaly pasižymėjo ilga nusikaltimų istorija, susijusia su narkotikais ir ryšiais su bent jau vienu iš brolių Kouachi.

Kitame įraše, pasirodžiusiame po to, kai pareigūnams pavyko nukauti A. Coulibaly, buvo matyti, kaip islamistas prisiekia ištikimybę „Islamo valstybei“.

Jame nusikaltėlis tvirtino, kad atakos buvo pelnyta bausmė prancūzams.

Košerinėje parduotuvėje nufilmuotoje medžiagoje, kurio BBC negalėjo patvirtinti, neva rodoma, kaip A. Coulibaly prašo vieno iš įkaitų padėti įkelti vaizdo įrašą į kompiuterį.