Moteris teigia, jog šie pasakojimai jai atrodė nelogiški ir beprasmiai. Kol vieną dieną dėdė išdrįso jai papasakoti tai, apie ką visi kiti tylėjo: pati to nežinodama, moteris pamilo ir ištekėjo už savo tėvo, kurio gyvenime nebuvo mačiusi.

„Tai siaubinga. Tokia žinia gali palaužti. Aš vos pajėgiau atsitiesti“, - telefonu CNN sakė V. Spruill.

Šešiasdešimtmetė V. Spruill, gyvenanti Ohajo valstijos Doilstauno mieste, viešai apie savo gyvenimą pirmą kartą prakalbo rugsėjį. Jos istoriją pirmasis išspausdino leidinys „Akron Beacon Journal“. Moteris sako maniusi, jog jos patirtis gali padėti kitiems, atrodo niekaip neišsprendžiamų problemų turintiems žmonėms.

Istorija sparčiai išpopuliarėjo, pasiekė net Australiją ir Indiją. Tačiau visi kelia vieną ir patį klausimą: kaip tai galėjo nutikti?

Šis klausimas jai nedavė ramybės nuo pat tos akimirkos, kai 2004 metais ji sužinojo tiesą – po jos mylimo vyro Percy Spruillo mirties buvo praėję šešeri metai.

„Nežinau, ar jis pats tai žinojo. Apie tai nebuvo kalbėta. Manau, jog net jei būtų žinojęs, man nebūtų pasakęs“, - mano amerikietė. Faktą, kad jos sutuoktinis yra jos biologinis tėvas, patvirtino DNR tyrimas, atliktas paėmus vyro plauką iš jo šepečio. Paslapties atskleidimo padariniai buvo itin skaudūs ne tik emocine prasme, bet ir fiziškai – moteris patyrė net du insultus, jai buvo diagnozuotas diabetas. V. Spruill įsitikinusi – taip jos kūnas reagavo į kraupią žinią.

Amerikietė savo vyrą, kuris buvo ir jos biologinis tėvas, sutiko Akrone. Vėliau jie persikėlė į Doilstauną, kur gyvena maždaug 2 tūkst. 300 žmonių.

Moteriai tai buvo antroji santuoka. P. Spruillas buvo mielas žmogus, labai ją rūpinosi, buvo dėmesingas ir meilus jos trims atžaloms iš pirmosios santuokos.

„Mes buvome laimingi“, - tvirtina moteris.

Pavyko išsiaiškinti, jog amerikietės motina pastojo dar būdama paauglė, kai susitikinėjo su tuomet penkiolikmečiu P. Spruillu.

V. Spruill buvo tris mėnesiai, kai motina ją išsiuntė gyventi pas senelius. Moteris teigia maniusi, jog seneliai yra jos tėvai. Kai mergaitei buvo aštuoneri ar devyneri, jai buvo paaiškinta, kad moteris, nuolat besilankanti jų namuose, yra ne šeimos draugė, o jos mama. O apie tėvą nekalbėjo niekas.

Atsakyti į klausimus apie jos vyrą, kuris, pasirodo, buvo ir jos tėvas, paprasčiausiai nebėra kam. Jos motina Christine mirė 1984 metais, o seneliai anapilin iškeliavo dar seniau.