„Nežinau, ar girdėjote, bet Rusijoje svarstomas laiko juostų suvienodinimo klausimas, nes pas juos nuo vieno šalies krašto iki kito yra net 9 valandų skirtumas.

Tai prieina prie Putino ministras pirmininkas ir sako jam: „Pone prezidente, turime problemą! Išsiunčiau šeimą atostogų, paskambinau palinkėti labos nakties, o pas juos jau rytas, jau pliaže! Paskambinau Olafui Scholzui, norėjau pasveikinti su metinėmis, o man sako, kad jos rytoj. Norėjau pasveikinti Xi Jinpingą su Naujaisiais metais, o man sako, kad senieji dar nesibaigė.“

Putinas jam atsako: „O taip, ir man ta pati problema – paskambinau Prigožino šeimai pareikšti užuojautą, o lėktuvas dar neišskridęs“, – pajuokavo Albanijos vyriausybės vadovas.


Lėktuvas, kuriuo skrido Jevgenijus Prigožinas, sudužo rugpjūčio 23-iąją Tverės srityje, pusiaukelėje tarp Maskvos ir Sankt Peterburgo. Oficialiais duomenimis, katastrofos priežastis kol kas nežinoma. Tačiau didelė dalis visuomenės, taip pat Vakarų šalių vyriausybės mano, kad „Wagner“ lyderio privataus lėktuvo sudužimas nebuvo nelaimingas atsitikimas.

Kremlius savo ruožtu „melu“ vadina kalbas, kad J. Prigožinas buvo nužudytas jo užsakymu.

„Yra daug spekuliacijų apie lėktuvo katastrofą ir tragišką keleivių, tarp jų ir Jevgenijaus Prigožino, žūtį... Visa tai yra absoliutus melas“, – sakė Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)