31 metų A. Gulija buvo užpultas gatvėje Suchumyje. Prie mafijos vadeivos privažiavo automobilis, iš jo pasipylė šūviai. Užpuolimo data nepatikslinta, pranešama tik tai, kad naktį į sausio 20 dieną A. Gulija mirė ligoninėje.

Nusikaltėlis „įteisinto vagies“ (rusiškai „vor v zakone“ – tai nusikaltėliai, gyvenantys pagal savus įstatymus) statusą gavo 2012 metų gruodžio 10 dieną Dubajuje. Ten vyko maždaug šešių dešimčių „įteisintų vagių“, stojusių į priešpriešą su Rusijos kriminalinio pasaulio lyderiu Seniu Hasanu, sueiga.

Per šį susitikimą buvo karūnuota penkiolika naujų „įteisintų vagių“, o tai buvo įvertinta kaip iššūkis A. Usojanui. Nusikalstamame pasaulyje dėl kilusių konfliktų pastaruoju metu galiojo naujų karūnavimų moratoriumas, kurį pažeidinėti ryždavosi tik Senio Hasano šalininkai. Dubajuje jo priešininkai pademonstravo taip pat turintys teisę pažeisti draudimą.

Agentūros „Prime crime“ duomenimis, po Dubajuje įvykusios sueigos A. Usojano patikėtiniai ėmė medžioti ten „karūnuotus“ kriminalinio pasaulio veikėjus. Norėdami sušvelninti situaciją, gruodžio pabaigoje į Maskvą atvyko du Senio Hasano priešai – Merabas Džangveladzė, pravarde Merabas Suchumskis, ir Džemo Mikeladzė, vadinamas tiesiog Džemo.

Sausio 16 dieną iš mėgiamo restorano išeinantį Senį Hasaną nušovė šaulys. Sausio 20 dieną kriminalinio pasaulio autoritetas palaidotas Chovansko kapinėse Maskvoje. Iš pradžių žuvusiojo kūną ketinta išgabenti į gimtinę Gruziją, tačiau velionio draugams nepavyko gauti valdžios garantijos dėl neliečiamumo. Gruzijoje už „įteisinto vagies“ statusą numatyta baudžiamoji atsakomybė.

Analitikai mano, kad po Senio Hasano mirties (jis nepaliko stipraus įpėdinio) kriminaliniame pasaulyje prasidės valdžios persidalijimas. „Prime crime“ teigia, kad A. Gulijos mirtis veikiausiai yra kerštas už A. Usojano nužudymą.