Jesus Diazas Beato

Jesus Diazas Beato iš Puerto Riko po mirties buvo balzamuotas ir ne paguldytas į karstą, o pasodintas tarsi būtų gyvas. Jaunas vyras buvo sušaudytas Sam Chuano mieste. Artimieji nusprendė nenorintys tradicinių šermenų – norėjo su velioniu atsveikinti kaip su gyvu. „Marin“ laidojimo namų savininkė Damaris Marin paaiškino, kad norimo efekto pasiekti pavyko konsultuojantis su mirusiojo artimaisiais.

„Jau ne pirmas kartas, kai artimieji velionį nori matyti tokį, koks jis buvo gyvas. Tai ne pirmas toks neįprastas atsisveikinimas“, – teigia ji.

Miriam Burbank

Miriam Burbank iš Naujoje Orleano laidojimo namuose buvo pašarvota kaip savo namuose – moters palaikai pasodinti prie stalo, ant kurio padėta alaus, viskio, cigarečių. Velionės nagai nulakuoti mėgstamiausios amerikietiško futbolo komandos spalvomis. Kaip teigia 53 metų moters dukros, jos norėjo su mama atsisveikinti taip, kaip ji gyveno – norėjo, kad laidotuvės primintų vakarėlį.

Miriam Burbank laidotuvės

Lionelis Batiste

2012 metais Naujajame Orleane mirė vietos džiazo muzikantas Lionelis Batiste. Muzikantas seniai žinojo, jog nenori, kad žmonės į jį žiūrėtų gulintį karste, tad per savo laidotuves jis stovėjo atremtas į sieną, pasirėmęs savo lazdele ir pakrypęs į vieną šoną.

Mickey Easterling

Gerai žinoma Naujojo Orleano visuomenės veikėja ir filantropė 83 metų Mickey Easterling buvo pašarvota sėdinti krėsle su šampano taure vienoje rankoje ir cigarete kitoje. Ji buvo apvilkta vakarine suknele, papuošta skrybėle ir rožinių plunksnų boa.

Billy Standley‘is

Ohajuje gyvenęs 82 metų baikeris Billy Stanley‘is buvo palaidotas specialiame stiklo karste, į kurį patalpintas sėdintis ant savo numylėtojo „Harley Davidson Electra Glide“. Vyras prieš pats pasirūpino savo amžinojo poilsio vieta. Šalia žmonos Lornos kapo nusipirko tris didelis vietas – norėjo būti tikras, kad galės būti palaidotas kartu su savo plieniniu žirgu.

Willie Stokes‘as jaunesnysis

Prieš 30 metų Čikagoje garsus lošėjas Willie Stokesas jaunesnysis buvo palaidotas karste, primenančiame „Cadillac Seville“. 28 metų vyras buvo pašautas prie motelio laiptų. Amžinojo poilsio lošėjas iškeliavo papuoštas ryškiai raudonos spalvos kostiumu, o tarp pirštų spaudė kelis tūkstančio dolerių banknotus.

Angelas Pantoja Medina

Puerto Rike 2008 metais nušautas Angelas Pantoja Medina amžiams bus prisimenamas kaip el muerto parao arba stovintis numirėlis. Balzamuotas jo lavonas laidojimo namuose buvo atremtas į sieną, velionis buvo perrengtas kaip reperis, ant galvos užmaukšlinta jo mėgstamiausia Niujorko „Yankees“ kepuraitė. Jo teta Ana Delia Pantojas teigia: „Su juo atsisveikinti atėjo daug skirtingų žmonių, net advokatų ir teisėjų. Visi žavėjosi atsisveikinimo formatu“.

Davidas Moralesas

Dėl motociklų galvą pametęs Davidas Moralesas po mirties buvo balzamuotas ir užkeltas ant „Honda“ motociklo.

Davidas Moralesas ant savo motociklo

Edgardo Velazquezas

Paramedikas Edgardo Velazguezas po mirties buvo balzamuotas, pervilktas darbine uniforma ir pasodintas naujo greitosios pagalbos automobilio keleivio vietoje.

Georgina Chervony

Dar būdama gyva, Georgina Chervony savo šeimai pareiškė norėsianti aktyviai dalyvauti savo laidotuvėse. Kai aštuoniasdešimtmetė moteris dėl natūralių priežasčių ėmė ir pasimirė, jos dukra ją aprengė vestuvine suknele ir pasodino supamojoje kėdėje šalia susirinkusių su ja atsisveikinti žmonių.

Georgina Chervony

Carlosas Cabrera

Viena netekties skausmą išgyventi šeima laidojimo namams pateikė prašymą jų velionį Carlosą Cabrerą po mirties pavaizduoti kaip garsųjį revoliucionierių Che Guevarą, kuris sėdi sukryžiavęs kojas, nuleidęs galvą, o rankoje laiko cigarą.

Christopheris Rivera Amora

Vieni iš keisčiausių ir neįprasčiausių šermenų buvo surengti boksininkui Christopheriui Roverai Amorai. Jis stovėjo ringe. Mūvėjo bokso pirštines. Buvo nuleidęs galvą. Atrodė, kad boksininkas ruošiasi savo gyvenimo kovai. Sportininkas buvo nušautas.

Chadilis Deffy

Tailande Chadilas Deffty vedė savo merginą – santuokai nesutrukdė faktas, kad mergina buvo žuvusi automobilio avarijoje.