Kandidatas ir ypač į prezidentus vertinamas kaip visuma – ir kaip žmogus, ir koks jo požiūris į tam tikrus valstybėje vykstančius procesus, ir kas yra už jo nugaros, koks bagažas.

„Viktoro Uspaskicho už mano nugaros tikrai nėra, galite būti ramūs. Jo pas mane už nugaros tikrai nėra ir tie, kas mane pažįsta, tai puikiai žino“, – konstatavo A. Mazuronis.

Paklaustas, kaip kuria savo reputaciją, A. Mazuronis pabrėžė, kad tiesiog niekada nemeluoja ir visada sako maksimaliai tiesiai ir atvirai apie situaciją, kokia yra, tiek jos vertinimą, tiek galimus sprendimus, tiek savo požiūrį į ją.

„Ir tai man atrodo labai svarbu politikoje, beje, tai yra labai reta savybė, bet kartas nuo karto pasitaiko. Aš jau nebandau nieko išskaičiuoti. Iš pastarųjų 15 metų buvimo aktyvioje politikoje kokius 7-8 metus nebandau nieko išskaičiuoti, tiesiog man dažnu atveju yra gal nusispjauti, ką apie mane pagalvos kiti, nematau prasmės apsimetinėti ar kažką pagražinti. 

Man atrodo, kad tai yra nesąžininga savo paties atžvilgiu, o tai yra svarbiausia. Nes teisėjas žmogui gyvenime yra vienas, ne visuomenė, ne žurnalistai, o jis pats sau teisėjas, su kuriuo jis pasilieka vakare, su kuriuo jam reikia gyventi ir užsidarius viešumos durims“, – į filosofinius išvedžiojimus leidosi A. Mazuronis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)