„Visą laiką esu optimistas, tikimės geriausio“, – žurnalistams sekmadienį savo štabe komentavo A. Zuokas.

Jis teigė, kad komanda prieš antrąjį rinkimų turą dirbo aktyviai, turėjo agitacijos planą, kurį nuosekliai vykdė.

„Sakyčiau, beveik viską, galbūt su tam tikrais vėlavimais, padarėme. Padarėme viską, ką galėjome“, – patikino kandidatas.

Politikas sakė, kad, pergalės atveju, vicemerus rinktųsi derantis su koalicijos partneriais.

„Jei laimėsiu, tai dirbsiu – ruošiamės iškart suformuoti valdančiąją daugumą, komandą, tam tikrus sprendimus, kuriuos galima parengti dabar, dar iki oficialios inauguracijos, kuri bus tik balandžio pabaigoje, tai norėtųsi neprarasti to laiko ir ruoštis sprendimams, kurie bus reikalingi po inauguracijos. Jei nelaimėsime, tai turime didelį vis tiek rinkėjų pasitikėjimą, turime tarybos narius, dirbsime taryboje ir gyvensime kaip gyvenome“, – sakė A. Zuokas.

Kandidatas į Vilniaus merus Artūras Zuokas dalyvauja išankstiniame II-ojo savivaldos rinkimų turo balsavime

Jis nenorėjo svarstyti, su kuo, pergalės atveju, norėtų formuoti koalciją, bet teigė, kad kalbėtis reikėtų ir su konservatoriais arba Laisvės partija.

„Aš įsivaizduoju gana plačią koaliciją“, – teigė kandidatas, pasidžiaugęs rinkimų aktyvumu.

„Aš visada sakiau, kad esu tarp blogiausių geriausias, nes geriausi dažniausiai rinkimuose nedalyvauja“, – juokavo A. Zuokas.

Kalbėdamas apie būsimą koaliciją, A. Zuokas pakartojo, kad reikėtų kalbėtis su TS-LKD.

„Be abejonės, po rezultatų paskelbimo paskambinsiu kitam kandidatui ir bent jau padėkosiu už rinkimų kampaniją“, – teigė politikas.

„Mano mylimiausia spalva yra mėlyna, o ne raudona“, – komentuodamas būsimus koalicijos partnerius sakė A. Zuokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją