Vilnius garsėja savo naktiniu gyvenimu ir puikiais barais. Nors ir nesu dažnas jų lankytojas, bet tikrai noriu, kad barų kultūra būtų tas pavyzdys, kuris garsina Vilnių Lietuvoje ir pasaulyje. Per visą savo gyvenimą niekada neturėjau jokių konfliktų tokiose vietose, nei Lietuvoje, nei užsienyje. Ir žodis „atsiprašau‘‘ tapo vakarietiškos kultūros standartu“, – feisbuke antradienį rašė A. Zuokas.


Prie vaizdo įrašo, kuriuo dalijasi, politikas rašė paaiškindamas, kad penktadienį vakare su žmona ir draugais užsuko į vieną sostinės barą.

„čia prisistato kažkoks Vytautas, kuris nusprendžia, kad turi teisę sugadinti vakarą, nusprendžia, kad rusiški keiksmažodžiai, necenzūriniai gestai ir Rusijos agresijai būdingas elgesys – yra Vilniaus barų kultūros veidas. Aš taip nemanau. Tačiau tūlas Vytautas po politinių paskaitų pradeda fiziškai kabinėtis ir aiškiai toliau provokuoja konfliktą. Teko sukaupti visą budistinę kantrybę vengiant konflikto“, – rašė A. Zuokas.

Kandidatas į merus padėkojo aplinkiniams už suvaldytą situaciją.

„Dėkoju Sauliui, baro apsaugos darbuotojui, kuris meistriškai išstatė Vytautą už durų, kur jis dar penketą minučių už lango rodė „f..ck‘‘ ir kitas pirštų kombinacijas bei plūdosi rusiškais keiksmažodžiais gražiausioje Vilniaus gatvėje“, – tęsė A. Zuokas.

Įraše matomą vyrą, kuris kažką aiškina A. Zuokui, bando raminti kiti baro lankytojai.

„Vytautai, raminkis“, – girdisi raginimai.

„Turėčiau jį primušti, bet negaliu, nors labai norėčiau“, – dar bando juokauti A. Zuokas.

Po to agresyvus baro lankytojas necenzūriniais žodžiais dar replikuoja politikui ir yra nuvedamas tolyn.

Dėl įvykio A. Zuokas pranešė jau kreipęsis į policiją.

Sureagavo ir įraše matomas asmuo

Įraše matomas asmuo – komunikacijos agentūros „Bosanova“ vadovaujantis partneris Vytautas Matulevičius. Jis feisbuke sureagavo į A. Zuoko paviešintą vaizdo įrašą. Jo sutikimu dalinamės V. Matulevičiaus vertinimu:

„Vilniaus barų istorijos dažniausiai ir lieka baruose, tačiau šiandien ponas A. Zuokas nusprendė vieną paviešinti.

Apačioje yra nuotrauka iš penktadienio, kuomet su p. Zuoku korektiškai diskutavau apie Vilnių ir buvusio mero nuotykius, nuklydimus ir klystkelius.

Tiesa, kai kalba pasisuko pono Artūro poziciją Krymo okupacijos ir kitais Ukrainos klausimais, apie teistumą ir poną Drėmą, gerb. buvusio mero nuotaika subjuro ir agresija sukilo. Ponas Artūras ir porą riebesnių žodžių man ištarė, net pirštą sukti bandė.

Na o tada prasidėjo video, kuris yra komentaruose, filmavimas. Ir tada atsirado postas su video, kuriame daug dramos ir skambių žodžių, bet ne ką mažiau ir nutylėjimų.

Kokteilių gal ir mažiau reikėtų, bet tiesa irgi svarbu“, – rašė V. Matulevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)