Ikiteisminys tyrimas pradėtas pagal Baudžiamojo Kodekso 145 straipsnio 2 dalį („Grasinimas nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimas“).

Anksčiau skelbta apie šokiruojantį pedagogų darbą darželyje „Žvangutis“

Kaip buvo rašoma LRT.lt publikacijoje, pradėję lankyti „Žvangučio“ darželį Vilniuje praėjusių metų rudenį, vaikai tapo agresyvūs, grįždavo nevalgę, naktimis verkdavo, atsirado problemų dėl ėjimo į tualetą. Visų vaikų amžius – 2 metai, daugeliui tai buvo pirmoji ugdymo įstaiga.

Darželio „Žvangutis“ direktorė Ramunė Vėželytė komentare apgailestavo, kad pedagogo darbą dirbantys žmonės galėjo taip pasielgti ir tokį elgesį vadino netoleruotinu.

„Smurtavusios darbuotojos atleistos prieš du mėnesius: viena iš karto po tėvų susitikimo, kitos dvi, pripažintos stebėtojomis, taip pat atleistos iš darbo pačių prašymu“, – Delfi perduotame komentare rašė direktorė.

Po incidento darželio grupėje liko 10 ugdytinių, darželį nusprendė palikti 7 vaikų tėveliai.

Pasak direktorės, šis atvejis – vienetinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)