A. Bužinsko teigimu, tokį susitarimą su patalpų savininkais ir visuomenės iniciatyvinės grupės atstovais pavyko pasiekti penktadienį.

Delfi primena, kad viešojoje erdvėje kilus visuomenės pasipiktinimui planuojamu 9 medžių iškirtimu, Vilniaus miesto savivaldybė teigė neturinti teisinių galių apsaugoti medžius. Savivaldybės atstovų teigimu, miestas nesutiko su įmonės prašymu kirsti medžius, tačiau Vilniaus apygardos administracinis teismas patvirtino bendrovės teisę dar kartą kreiptis dėl medžių šalinimo.

Pasirodžius pranešimams apie planus kirsti Vilniuje, Naujamiestyje, aplink prancūzų rašytojo Romeno Gary paminklą esančius devynis medžius, prokuratūra pranešė atliksianti situacijos patikrinimą, po kurios bus sprendžiama, ar taikyti viešojo intereso gynimo priemones.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)