Kelerius besitęsiantys santykiai su priklausomybę alkoholiui turinčiu žmogumi gali labai išvarginti. Daugiadienės ir apsvaigus keliamas smurtas apjuodina ir gražiausius santykių momentus.

„Turiu vaikiną, kuris, pavadinkime, nemoka gerti. Jeigu geria, tai kelias dienas, kartais ir smurtauja. Jis negali išgerti vieną alaus ir ramiai nueiti miegoti. Tiesiog neturi stabdžių ir paskui geria kelias dienas.

Tiesa, jau keletą kartų žadėjo mesti gerti vieną kartą atsilaikę keletą savaičių. Po tų kelių savaičių pradėjo aiškinti, kad vėl nori išgerti, kam aš nepritariau. Tuomet ėmėsi ir kitos taktikos, pasiūlė ir man kartu tai padaryti, bet atsisakiau. Po mano atsisakymo iškoliojo visokiais žodžiais“, – pasakojo į santykius su galimu alkoholiku įklimpusi mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)