Jauna mergina jau kurį laiką draugauja su vaikinu ir netgi planuoja vestuves, tačiau pripažino, kad vienas neišspręstas klausimas jai kelia nerimą.

„Esu santykiuose, dėl kurių atsidūriau tam tikroje aklavietėje. Su vaikinu draugaujame jau trejus metus ir, aišku, per tuos metus buvo visko. Atėjo tas laikas, kai planuojame vestuves, bet yra vienas klausimas, kuris mane neramina. Viena vertus, jaučiu, kad myliu tą žmogų, kita vertus, kankina ir abejonės. Nors ir pasipykstame dėl kai kurių smulkmenų, bet daugiausiai nerimo kelia lovos reikalai. Mes nesimylime.

Tikrai daug kartų kalbėjome šia tema, žinau, kad vaikinas kitos neturi, nes tiesiog jam nelabai to fizinio artumo ir reikia. Tačiau aš abejoju, ar galėčiau be sekso gyventi. Mano nuomone, kiekvienoje normalioje poroje jis turėtų būti ir turėtų būti reguliarus“, – teigė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)