Savo veidą bei tapatybę vyras nuo viešumos slepia, tačiau savo istorija su Delfi pasidalinti sutiko. Jis jau antrą mėnesį gyvena „Carito“ laikinuosiuose namuose, kuriuose glaudžiasi daugiau nei 70 asmenų, netekusių stogo virš galvos. Vienu kambariu jam tenka dalintis su dar septyniais vyrais. Kambaryje be lovų yra ir visiems bendras vienas stalas bei nedidelis šaldytuvas maisto produktams.

„Aš nuomojausi butą porą metų viename iš Vilniaus rajonų, – kalbėjo jaunas vyras. – Toks ekstra atvejis. Neturėjau, kur dėtis. Teko kreiptis čia.“ Jis neslepia – stogo virš galvos neteko po skyrybų: „Gyvenau su žmogumi, mes kaip ir susipykome, išsiskirstėme“.

26-erių vilnietis pasakoja neturėjęs, kur kreiptis, nes nei giminaičių, nei tėvų neturi. Nuo 11-os metų iki pat pilnametystės jis gyveno globos namuose. Draugų, kurie galėtų priimti gyventi, taip pat nebuvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)