Lapkričio 25 dieną Vilniuje, Vakariniame aplinkkelyje, ratą pakeisti sustojęs vyriškis buvo nublokštas ir mirė.

E. Mildažytė anksčiau skelbė, kad po nelaimės be tėvo liko keturios mergaitės.

„Gintautas Smilgevičius sustojo padėti pakeisti nuleistą ratą atsitiktiniam vairuotojui ir buvo numuštas automobilio. Jo gyvybė užgeso vakar. Liko našlė ir keturios mažos mergaitės. Suprantu, kad jų sielvarto neišpirksim, bet vienai mamai bus labai sunku ne tik emociškai“, – rašė E. Mildažytė.

Ji padeda rinkti paramą žuvusio vyro šeimai.

Pirmadienį E. Mildažytė atnaujino informaciją: „Mielieji, labai Ačiū visiems atsiliepusiems ir sureagavusiems į Simonos šeimos nelaimę – užuojauta, pasidalijimu, geru žodžiu ar auka. Kol kas negaliu atsiskaityti kiek pinigų per fondą paaukota. Manau, kad prieš Šv. Kalėdas jau tikrai visi kas norėjo bus pervedę lėšas“.

E. Mildažytė padėkojo Bronei Vainauskienei (jos auka 500 eurų) ir p. Vytautui Kučinskui, kuris jai paskambino ir pranešė, kad metus laiko rems mergaites 400 eurų auka kas mėnesį.

„Ačiū visiems! Už kiekvieną centą. Šeimai stiprybės ir... Kiek tai įmanoma – ramybės“, – feisbuke rašo laidų vedėja.

Informacija norintiems paaukoti:

Paramą nukreipkite LPF „Bėdų turgus“ ,mokėjimo paskirtis – parama Simonai Smilgevičienei.

Sąskaita: LT957044060000408795

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)