„Delfi“ fotografas šeštadienį vakare užfiksavo, kaip prie Vilniuje prie Rusijos ambasados formuojasi spontaniškas memorialas:

Tokios spontaniškos akcijos vyksta daugybėje Europos šalių: prie Rusijos ambasados yra nešamos žvakės, gėlės ir žaislai. Apie tai plačiau pasiskaityti galite čia:

„Delfi“ primena, kad penktadienį Maskvos „Crocus City Hall“ koncertų salėje įvykdytas teroristinis išpuolis: automatiniais ginklais apsiginklavę šauliai ėmė šaudyti į žmones, jie taip pat padegė pastatą. Rusijos Tyrimų komiteto duomenimis, per teroro aktą žuvo 115 žmonių. Rusijos propagandistė Margarita Simonian ir „Telegram“ kanalai praneša, kad žuvo 143 žmonės. Kanalas „112“ rašo apie 150 žuvusiųjų. Manoma, kad aukų skaičius gali dar labiau išaugti.

Džihadistų grupuotė „Islamo valstybė“ prisiėmė atsakomybę už teroro išpuolį Maskvoje. Džihadistai teigia, kad išpuolį įvykdė 4 kovotojai. Štai ką žinome apie teroristus:

Naujausią informaciją apie išpuolį rasite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)