Rugsėjo mėnesio pradžioje Vilniuje įsikūrusi meno erdvė „CreateCulture Space“ anonsavo dailininko Sergejaus Seleckio darbų parodą, bet paskui ji buvo netikėtai atšaukta. Į klausimą „Kodėl?“ organizatoriai atsakė, kad „gavo daug nerimą keliančių komentarų“ apie S. Seleckį, tačiau nepatikslino, kuo jis kaltinamas. Instagrame „CreateCulture“ žinutės komentarų skiltyje užvirė kova. 

Dailininko šalininkai niršo, kad paroda buvo atšaukta dėl „nepatvirtintų gandų“, o priešininkai aiškino, kodėl pastarieji yra neteisūs. Taip pat internete atsirado buvusių ir esamų EHU studentų pasakojimų apie neetišką dėstytojo elgesį.

Tą naktį permiegojome

Radijui „Euroradio“ S. Seleckis neigia, kad studentai kada nors lankėsi jo namuose. „Tai šmeižtas ir persekiojimas“, – pareiškė jis. Bet Viktorijos (vardas pakeistas) istorija rodo priešingai.

Mergina detaliai apibūdino, kaip atrodo dėstytojo butas. „Ruošiausi namo, bet prieš tai reikėjo užeiti pas S. Seleckį ir pasiimti krepšį su nešiojamuoju kompiuteriu“, – teigė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)